Snelle en gratis levering!

Waarom wij?

100% tevredenheidsgarantie

Bij Cat Tree UK zijn we er trots op dat wij de allerbeste producten op de markt kunnen leveren. We werken nauw samen met al onze leveranciers om ervoor te zorgen dat u de beste kwaliteitsproducten ontvangt tegen de allerbeste prijs. Er zijn ook vervangende onderdelen verkrijgbaar, mocht u deze nodig hebben. Als u niet tevreden bent met uw product, stuur het gewoon aan ons terug voor een volledige terugbetaling tot 14 dagen na levering.

Waarom Cat Tree NL?

Wij zijn de grootste onafhankelijke online retailer van kattenbomen, krabpalen en kattenbedden in Nederland. Cat Tree NL bestaat uit een klein team van gepassioneerde kattenliefhebbers die de klok rond werken om 24 uur per dag online klantenservice te bieden.

Het bieden van een uitstekende klantenservice staat centraal in alles wat wij doen en we doen ons uiterste best om advies te verstrekken en u te helpen bij ieder verzoek, maakt niet uit hoe groot of hoe klein.

Als u ergens anders een lagere prijs tegenkomt voor een van onze producten, verslaan wij deze prijs en sturen wij wat gratis kattenkruid/kattenspeelgoed.

Ons vriendelijke klantenserviceteam staat altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We bieden gratis verzending voor al onze producten, zo de prijs die u ziet, is de prijs die u betaalt. 100% duidelijkheid en geen verborgen kosten…

Maar dat is nog niet alles, iedere dag controleren wij de prijzen van onze concurrenten en ervoor te zorgen dat onze prijzen de laagste zijn op internet.

We zijn er zo zeker van dat u geen lagere prijs zult kunnen vinden dat wij u gratis kattenspeelgoed/kattenkruid sturen en de prijs zullen aanpassen, mocht dit toch het geval zijn.

Voor vragen over de website en winkel bel 020 8638 0562.