Splitit Information - Cat Tree NL

Snelle en gratis levering!

Splitit Informatie

Eenvoudige financiering voor uw kattenboom

Het aanschaffen van kattenmeubels van hoge kwaliteit kan een behoorlijke investering voor de toekomst zijn. Daarom bieden wij twee eenvoudige en rentevrije manieren om uw nieuwe kattenboom te financieren, zodat u nooit een cent  meer betaald dan de prijs die wordt vermeld:

1. Split your purchase with Splitit

Betaal met Splitit, gebruik uw Visa of Mastercard en splits uw betaling in maximaal 3 gelijke, renteloze, maandelijkse betalingen. U ontvangt uw bestelling al na de eerste betaling!

(Minimale bestelling £100)

Het werkt als volgt:

2. Layaway – Tot 12 maanden rentevrij

Met een aanbetaling van slechts 20% kunt u de beschikbaarheid en prijs van elk artikel garanderen en op uw gemak betalen. Met ons Layaway-plan, zonder druk of rente, kunt u elk gewenst bedrag betalen wanneer dit u uitkomt. We verzenden uw bestelling zodra het saldo betaald is. Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers via sales@cattree.uk om deze opties te bespreken.

3. Creditkaart, Affirm, andere financieringsopties

De meeste andere opties die u kunt vinden voor financiering, hebben een APR-rente van 15-20% waardoor de prijs van uw aankoop zal stijgen. Hoewel u met uw creditkaart kunt betalen en die volgens hun voorwaarden kunt betalen, raden we een van de bovenstaande opties aan om op de rente te besparen en onze uitzonderlijke prijzen gewoon uitzonderlijk te houden.

Veel Gestelde Vragen

Nee, de betalingen die worden verwerkt via Splitit zijn rentevrij. De bedragen die u ziet nadat u uw maandelijkse afbetalingsplan heeft geselecteerd, zijn de bedragen die u betaalt.

Een kattenboom gekocht met behulp van Splitit wordt net zo behandeld als een normale aankoop. Zodra u uw eerste betaling heeft gedaan, wordt uw kattenboom gereed gemaakt en verzonden! Op deze manier kunnen uw katten genieten van hun kattenboom terwijl u deze verder afbetaalt.

Er is geen kredietcheck nodig, en daarom heeft dit geen effect op uw kredietwaardigheid als u een creditkaart gebruikt. We reserveren alleen het bedrag op uw kaart, dat elke maand in rekening wordt gebracht.

Als u een bankpas gebruikt en het volledige bedrag wordt niet binnen een redelijke periode volgens een afbetalingsplan betaald, zullen Cat Tree Uk en Splitit verdere maatregelen nemen om het bedrag te innen waaronder vermelding aan kredietinstellingen en andere handhavingsmaatregelen.

Nadat u uw transactie voltooid heeft, ontvangt u inloginformatie voor uw klantenportaal waar u uw saldo vroegtijdig kunt afbetalen.