Support - Cat Tree NL

snelle en gratis levering

Klantenservice

Welkom bij CatTree.uk – Nederlands toonaangevende online retailer van Kattenbomen, Krabpalen, Kattenbedden en Kattenspeelgoed #miauw

We hopen dat u met plezier al onze producten op de website hebt bekeken…

Hier bij Cat Tree UK, houden wij het graag eenvoudig. Ons hoofddoel is om al onze klanten van begin tot eind een leuke en efficiënte ervaring te bieden.

Ons assortiment wordt voortdurend bijgewerkt in onze online winkel om ervoor te zorgen dat u en uw kat alleen de beste en nieuwste producten ontvangen die er op de markt verkrijgbaar zijn, en natuurlijk tegen de beste prijs.

We hebben een 24-uurs Live-chat klantenservice, dus neem gerust contact met ons op als u aanvullende informatie nodig heeft over een van onze producten.

Als u een product niet op CatTree.uk kunt vinden, laat het ons dan weten! We zullen het graag voor u aanschaffen bij een van onze leveranciers en u de link onmiddellijk sturen…

Veel Gestelde Vragen

Alle producten worden gratis verzonden!

Al onze betalingen worden verwerkt door Stripe veilige betalingen en zij accepteren alle gangbare creditkaarten en bankpassen.

Levertijden kunnen variëren afhankelijk van de bestelde artikelen. De meeste bestellingen worden binnen 3-4 dagen na bestelling geleverd. Veel van onze artikelen worden echter op bestelling met de hand gemaakt of rechtstreeks verzonden vanaf onze leveranciers dus het kan langer duren voordat u deze artikelen ontvangt dan artikelen op voorraad. Het kan tot 2 weken duren voordat u deze artikelen ontvangt. We vermelden in de productomschrijving van deze artikelen wat de levertijd waarschijnlijk zal zijn. Ga voor meer informatie naar Verzendinformatie.

Bij ons kunt u zeer veilig winkelen. Onze servers zijn beveiligd met SiteLock en alle gegevens zijn gecodeerd. Alle betalingen worden veilig verwerkt door Stripe

U ontvangt een email ter bevestiging van uw bestelling. Als er om welke reden dan ook een vertraging is in de verwerking van uw bestelling of als een van onze ontwerpers wat extra tijd nodig heeft om uw bestelling te vervaardigen, zullen wij u via email hierover informeren!

Algemene vragen – sales@cattree.uk

Vragen over uw account – accounts@cattree.uk

Contactnummer – 020 8638 0562 (24 uur)

Adres – 12 Hazlebury Road, Chelsea, London, SW6 2NB

Twitter – @cattreeuk

Facebook – /cattreeuk

Instagram – /cattreeuk

Pinterest – /cattreeuk

[kswr_cf7 cf7_id="7" cf7_style="cat-tree"]