Snelle en gratis levering!

CAT TREE UK LIEFDADIGHEIDSPROGRAMMA

Welkom op de pagina van Cat Tree NL Charity programma!

 

Degenen onder u die onze sociale media de afgelopen drie jaar hebben gevolgd, zullen zien dat wij regelmatig giveaways en gratis producten geven aan liefdadigheidsorganisaties in het hele land.

 

Vanaf 17 september 2021 hebben we meer dan £20,000 aan gratis producten gedoneerd aan een selectie van liefdadigheidsinstellingen voor katten in het hele land.

 

Teruggeven is iets dat ongelooflijk belangrijk voor ons is en als bedrijf hebben we het geluk dat we een deel van onze winst kunnen teruggeven aan de gemeenschappen waarin we een aantal fantastische liefdadigheidsorganisaties kunnen steunen die fantastisch werk doen en katten die een deel van hun negen levens hebben opgebruikt een beter leven geven.

 

Dit is het leukste deel van ons bedrijfsmodel en onze belofte om te blijven teruggeven aan de gemeenschap zal altijd een zeer hoge prioriteit hebben, zo niet de hoogste prioriteit van ons bedrijfsmodel.

 

Wij zullen altijd ons best doen om individuen en bedrijven te steunen wiens enige doel en ambitie het is om dit prachtige dier te beschermen tegen schade, dus als u werkt met een lokale liefdadigheidsinstelling of iemand kent die zijn tijd wijdt aan het helpen van katten, stuur ons dan een e-mail als sales@cattree.uk en wij zullen u toevoegen aan onze database en u zou wel eens een van onze maandelijkse donaties of een grote korting op onze producten kunnen ontvangen.