Snelle en gratis levering!

RETOURBELEID

Ons beleid duurt 30 dagen. Als er 30 dagen verstreken zijn nadat uw product is afgeleverd dan kunnen wij u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
Cat Tree UK behoudt zich het recht voor om een bestelling naar eigen inzicht te annuleren. Een bestelling is pas voltooid als het product is afgeleverd.
Om in aanmerking te komen voor een retourzending, moet uw artikel niet gebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin u het ontvangen heeft. Het moet ook in de originele verpakking zitten.
Verschillende soorten goederen kunnen niet geretourneerd worden. Bederfelijke goederen zoals voedsel, bloemen, kranten en tijdschriften kunnen niet geretourneerd worden. Ook accepteren we geen intieme of hygiënische producten, gevaarlijke stoffen, of ontvlambare vloeistoffen of gassen.
Cat Tree UK is niet verantwoordelijk voor eventuele ongelukken die u katten hebben als gevolg van het gebruik van de kattenbomen.
Cat Tree UK zal onder geen beding een terugbetaling geven vanwege ongevallen of letsel opgelopen door onze producten.
Als het product op enerlei wijze defect is, laat uw huisdier er dan NIET op spelen, totdat dit is opgelost met een vervangend onderdeel dat wij gratis zullen verzenden.

Aanvullende niet-retourbare artikelen:

  • * Cadeaubonnen
  • * Downloadbare software producten
  • * Bepaalde artikelen voor gezondheid en persoonlijke verzorging.

Om uw retourzending te voltooien, hebben wij een aankoopbon of aankoopbewijs nodig.

Stuur uw aankoop niet terug naar de fabrikant.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden toegekend: (indien van toepassing)

  • * Boek dat duidelijk gebruikt is
  • * CD, DVD, VHS-band, software, videospelletje, cassetteband, of langspeelplaat die geopend is.
  • * Een artikel dat niet in de originele staat is, beschadigd is of onderdelen mist, om redenen die niet aan ons kunnen worden toegerekend.

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending ontvangen en gecontroleerd is, zullen wij u een email sturen om u te informeren dat wij uw geretourneerde artikel ontvangen hebben. We zullen u ook laten weten of uw terugbetaling goedgekeurd of afgewezen is.

Als dit is goedgekeurd dan wordt uw terugbetaling verwerkt en het bedrag binnen 7 dagen teruggestort via uw creditkaart of oorspronkelijke betaalmethode.

Te late of niet-ontvangen terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling ontvangen heeft, controleer dan eerst uw bankrekening nog een keer.

Neem dan contact op met uw creditkaartmaatschappij, het kan soms enige tijd duren voordat uw terugbetaling officieel verwerkt is.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Het duurt vaak enige tijd voordat een terugbetaling verwerkt is.

Als u dit allemaal heeft gedaan en u heeft uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via sales@cattree.uk.

Afgeprijsde artikelen (indien van toepassing)

Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, afgeprijsde artikelen worden helaas niet terugbetaald.

Omruilen (indien van toepassing)

We vervangen alleen onderdelen / artikelen als deze defect of beschadigd zijn. Als u een vervangend onderdeel nodig heeft, stuur ons een email via sales@cattree.uk dan sturen wij u onmiddellijk een nieuw onderdeel. Dit kan 3-5 werkdagen duren als volgens onze leverings-/verzendvoorwaarden

Geschenken

Als het artikel bij aankoop gemarkeerd is als een geschenk en rechtstreeks naar u is verzonden, ontvangt u een cadeaubon voor de waarde van uw retour. Zodra het geretourneerde artikel ontvangen is, wordt er een cadeaubon naar u gemaild.

Als het artikel bij aankoop niet gemarkeerd is als een geschenk, of als de gever de bestelling naar zichzelf heeft laten verzenden om dit later aan u te geven, sturen wij een terugbetaling naar de gever en zal hij/zij op de hoogte worden gebracht van uw retour.

Klanten zijn verantwoordelijk voor het betalen van de verzendkosten voor het retourneren van artikelen. De verzendkosten voor het vervangen van beschadigde reserveonderdelen zijn voor rekening van Cat Tree UK. We verzenden vervangende onderdelen binnen 48 uur na kennisgeving. Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die het duurt voordat u het omgeruilde product ontvangt, variëren.

Als u een artikel verzendt met een waarde boven de £75, moet u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. We kunnen niet garanderen dat wij uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.