Snelle en gratis levering!

Cat Tree UK is het nummer 1 bedrijf in het Verenigd Koninkrijk en in veel Europese landen waar we actief zijn (Cat Tree Frankrijk, Cat Tree Nederland, Cat Tree Denemarken, Cat Tree Italië, Cat Tree Spanje, Cat Tree Duitsland etc).

 

We hebben meerdere prijzen gewonnen voor onze geweldige producten in de afgelopen vier jaar, waaronder beste kattenboom retailer en verkozen tot de best beoordeelde Cat Tree retailer op Trust Pilot vier jaar achter elkaar ook!

 

Cat Tree UK begon zijn leven in 2016 met de verkoop van een breed scala aan kattenbomen en vond al snel dat onze markt zich richtte op het specialiseren in grote XXL-kattenbomen voor grote katten! 

 

Dit is waar we beroemd zijn geworden en hebben een aanzienlijk publiek opgebouwd van meer dan 250.000 volgers over al onze sociale mediapagina’s!

 

Ga en vind ons online door te zoeken op elk social media platform met de @cattreeuk tag!

 

In de loop der jaren hebben we doorgegaan met het ontwikkelen van onze website om ervoor te zorgen dat ze zeer makkelijk te gebruiken en te navigeren, alsmede altijd het binnenhalen van de allerbeste producten op de markt tegen de allerbeste prijzen.

 

Onze inzet is om altijd te verkopen onze producten voor de laagste prijs beschikbaar op de markt en dat is waarom we bieden een volledige prijs wedstrijd garantie voor een van onze producten!

 

Een andere fantastische eigenschap van het bestellen bij ons is dat reserveonderdelen altijd beschikbaar zullen zijn voor de overgrote meerderheid van onze producten. U zult dus nooit de hele boom hoeven te vervangen!

 

Dit is een grote zorg voor veel klanten die eerder producten hebben gekocht van andere retailers en niet zijn voorzien van voortdurende after-sales ondersteuning wanneer en als er zich een probleem voordoet in de toekomst.

 

Klantenservice is de kern van wat we doen en dat is de reden waarom we hebben zoveel tijd geïnvesteerd in het verstrekken van live chat support en verhoogde onze verkoop-en ondersteunend personeel tot meer dan 10 full-time service agents om ervoor te zorgen dat we kunnen leveren op onze belofte en inzet voor het zijn de beste in de business!

 

We zijn voortdurend innoveren ons assortiment en luisteren naar klanten de hele tijd om ervoor te zorgen dat onze producten kunnen voldoen aan en overeenkomen met uw verwachtingen en we zijn vijf stappen vooruit in de samenwerking met onze fabrieken om de nieuwste technologische vooruitgang en aanvullende verbeteringen aan onze producten te brengen.

 

Onze passie voor deze industrie is duidelijk en wij doen alles wat wij kunnen om ervoor te zorgen dat wij bij elke gelegenheid aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.

 

Dus wat maakt onze producten nog meer tot de beste die u vandaag op de markt kunt vinden?

 

 

 

Kattenboom ontwerpen van hoge kwaliteit

 

Perfect voor alle soorten katten, meerdere katten & grote rassen zoals Maine Coons

 

Een reeks van pluche kleuren die passen bij uw interieur 

Zwart, grijs, bruin of natuurlijk sisal!

 

 

Afmetingen & gewicht:

Zware krabpalen met een gemiddeld gewicht van 25KG

 

Hoogte tussen 100cm en 200cm. En we bieden ook plafondhoogte krabpalen aan!

 

Sterkste 12, 15 of 20Ø dikke sisalpalen. De grootste die u kunt vinden!

 

Extreem sterke en verzwaarde bodemplaat met een minimale afmeting van 60x50cm

 

 

Grote bedden en slaapplaatsen! 

 

Veel van onze krabpalen hebben zeer grote ligplaatsen waar meerdere katten en grote rassen in kunnen!

 

Het kussen, 3-4cm dik, kan worden vastgezet of losgemaakt met klittenband. Op deze manier blijft het kussen liggen als uw kat(ten) aan het relaxen of spelen zijn.

 

Onze grote en draaibare hangmat met een diameter van 45cmØ die geschikt is voor sisalstokken met een dikte van 12,15 of 20cmØ.

 

Onze hangmat Crown is de unieke combinatie van een hangmat en een bed. Volledig gevoerd met het beste pluche.

 

Onze hangmatten zijn getest tot 22kg waardoor ze ongelooflijk sterk zijn! Katten, honden en baby’s vinden ze allemaal geweldig! 

 

Krabtonnen met grote openingen aan de voorkant/ bovenkant. Deze openingen hebben een afmeting van 20Øcm. Wederom geschikt voor grote katten!

 

Speeltouw gemaakt van hoge kwaliteit natuurlijk sisal en 5cm dik!

 

Hoogste kwaliteit zwaar pluche, 600gr/m2

 

Meerdere gebieden om te klimmen, ontspannen, slapen en spelen!

 

Sterkste en meest stabiele constructie waardoor zelfs de grootste en zwaarste katten kunnen klauteren en spelen op onze Cat Tree UK krabpalen waardoor mensen gerust kunnen zijn dat ze nooit zullen wiebelen of omvallen!

 

De krabpaal is eenvoudig te monteren in enkele minuten na aankomst, de krabpaal is al ingesteld door middel van de eenvoudig te begrijpen bouwtekening en bijgeleverde schroefset.

 

Elk onderdeel van onze Cat Tree UK krabpalen kan besteld worden zodat u en uw katten jarenlang van onze krabpalen kunnen genieten!

Naar u verzonden in maximaal meerdere dozen constructietekening en schroeven zijn inbegrepen waardoor ze zeer eenvoudig te bouwen zijn.

Europese ontwerpen! 

 

 

Dus hoe weet u dat u een Cat Tree UK product heeft?

 

Alle sisalpalen van een cat tree uk krabpaal zijn volledig bekleed met het sterkste sisal op de markt van vandaag. Wij gebruiken 6mm tot 8mm sisal!

Cat Tree UK lijmt het sisal direct op de krabpaal zodat het niet los kan raken of los kan raken als een deel van het touw tekenen van slijtage vertoont.

 

Alle krabonderdelen van onze Cat Tree UK krabpalen zijn gemaakt van het sterkste ABS plastic wat de krabpaal extreem stabiel, stevig en duurzaam maakt.