Corona Virus, Leveringsinformatie – Klik hier

0

Bijgewerkt op 31 maar 2020

Op dit moment worden onze bestellingen nog steeds binnen 5 werkdagen geleverd waarvan 95% van de bestellingen nog steeds binnen 3 werkdagen ontvangen worden.

Uit voorzorg adviseren wij al onze klanten om waar mogelijk gebruik te maken van de aflevertoestemming. Wat is een aflevertoestemming? Hoe kan ik deze toestemming geven?

Dankzij deze functie kunt u tot een half uur voor de daadwerkelijke levering de plaats van levering van uw pakket aangeven. Op deze manier hoeft u de scanner van de chauffeur niet te ondertekenen en worden uw bestellingen toch bezorgd! Gebruik het myDPD portaal, de myDPD app om aflevertoestemming te geven.

Wat is het voordeel van het geven van een aflevertoestemming?

Dankzij deze leveringsmethode voorkomt u nauw contact. Er is geen handtekening vereist voor een aflevertoestemming. Daarom hoeft u geen nauw contact te hebben met de chauffeur of zijn scanner. De chauffeur levert gewoon het pakket af op de door u aangegeven locatie en vertrekt weer.

Afleverberichten

Op de ochtend van de levering zullen wij u informeren over een bezorgtijd binnen één uur zodat u zich gereed kunt maken om uw pakket te ontvangen.

Mocht u verder nog vragen hebben, gebruik dan de live chat box op onze website en spreek met een van onze servicemedewerkers!