Snelle en gratis levering!

NIDO Kattenbed

249.99of 3 renteloze betalingen van 83.33 met SPLITIT

Het NIDO Kattenbed is echt een schitterend toevluchtsoord voor uw kat waar hij zich terug kan trekken om een dutje te doen..

Uw kat zal zich altijd warm, veilig en vertrouwd voelen dankzij de verhoogde zijkanten met een uniek ontwerpen en ziet er fantastisch uit in elke woning.

Zoals u kunt zien op de foto, zal uw kat meteen wegdromen zodra hij zijn pootjes in dit comfortabele kattenbed zet. Hij zal zich altijd beschermd en vertrouwd voelen. De perfect plek om lekker uit te rusten!

Het mooie zacht en comfortabele kussen van het NIDO kattenbed heeft een hoogwaardige latex-vulling speciaal ontwikkeld met de behoeften van uw kat in het achterhoofd.

De vulling is altijd elastisch, duurzaam en slijtvast. Maar nog belangrijker, het maakt absoluut geen geluid als uw kat zich beweegt, zodat uw kat rustig en ontspannen kan slapen in deze schattige dierenbed!

Het NIDO Kattenbed maakt deel uit van het assortiment van de bekende, Duitse kattenmeubelfabrikanten, Pet Interiors, deze zijn wereldwijd bekend vanwege het leveren van schitterende kattenmeubels.

Mocht u nog vragen hebben over dit product en de aanpassingsopties die er beschikbaar zijn, neem dan vandaag nog contact met ons op en een van onze medewerkers zal u graag verder helpen!

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: , , ,

Beschrijving

Beschrijving

Afmetingen: 70 x 70 cm
Materiaal kattenmand: 100% wolvilt
Kussenhoes: fleece machinewasbaar op 30 ° C
Kussen: orthopedisch 100% hoogwaardige latex vulmachine wasbaar op 60 ° C
Beschikbaar binnen 1-3 werkdagen

Dimensie:
kussen ca. 60 x 60 cm, totale afmeting mand ca. 70 x 70 cm, hoogte ca. 20 cm

Vilt kleur

fleece

Extra informatie

Extra informatie

Felt Colour

Cream, Dark Brown, Light Grey, Pea Green, Red

Cushion Colour

Caramel, Charcoal, Cream, Medium Grey, Pea Green, Red, Graphite, Violet

klantenbeoordeling