Snelle en gratis levering!

aanbod

Krabpaal Maine Coon Toren (Antraciet)

219.99of 3 renteloze betalingen van 73.33 met SPLITIT

De Krabpaal Maine Coon Toren (Antraciet) is werkelijk een prachtige activiteitenkrabpaal van Europa’s toonaangevende krabpaalspecialisten, RHR Quality.

Bent u op zoek naar een robuuste en stevige kattenboom die speciaal gebouwd is om lang mee te gaan? Dan is de Krabpaal Maine Coon Toren (Antraciet) precies wat u zoekt en zal de tand des tijds vele jaren doorstaan.

Met een centrale met sisal beklede krabpaal, met een diameter van 20 cm heeft u kat meer dan voldoende ruimte om zijn klauwen goed onderhanden te nemen!

Als u meerdere katten heeft dan heeft de Krabpaal Maine Coon Toren (Antraciet) genoeg ruimte voor maximaal 5 blije en tevreden katten tegelijk en is met name geschikt voor grotere rassen.

Met een maximale hoogte van 275 cm, is dit een van de grootse, van vloer tot plafond, kattenbomen op de markt en het is de enige kattenboom op de markt waarvan uw kat hoogtevrees zal krijgen….

Als u kat een beetje moe is van het springen tussen de verschillende platformen, die ongeveer een gewicht van 23 kg kunnen dragen, wil hij zich het liefst lekker oprollen en de hele dag dutten in de bevestigde hangmatten die met pluche stof bekleed zijn.

Dit product is ook verkrijgbaar in een mooie crèmekleur. Dus bekijk gerust ook de Krabpaal Maine Coon Toren (Crème / Wit).

Als u vragen heeft of meer informatie wilt over dit product, stuur ons gerust een bericht met behulp van het contactformulier rechtsonder op deze pagina en we helpen u graag verder! #miauw.

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Paal met natuurlijk sisaltouw 20 cm diameter met houten beslag en volledig bedekt met zwarte sisal. Totaal 38 kg kwaliteit kattenboom
Hangmatten 45 cm Ø (kan 23 kg dragen. Met 1 cm dikke metalen ring zo sterk op de markt). Grote treden 55 x 55 x 2,5 cm
Voetstuk 60 x 60 x 4,5 (extra zwaar gemaakt) en onder de sisal-paal is met 4 schroeven aan de bodemplaat bevestigd. De beste constructie mogelijk.
In hoogte verstelbaar tegen het plafond van 240cm tot 265cm (hoger of lager op aanvraag)

klantenbeoordeling