Snelle en gratis levering!

De grote Coony Scratcher

135.00of 3 renteloze betalingen van 45.00 met SPLITIT

De Big Coony Scratcher is een moderne en eigentijdse stevige krabpaal die niet alleen ongelooflijk sterk en robuust is. Maar ook stijlvol, strak en prachtig ontworpen.

Het prachtige melamine hout is gewoonweg prachtig en is volledig kras- en spatwaterdicht.

De sisal krabpaal zelf heeft een dikke diameter van 20 cm en het sisaltouw van hoge kwaliteit is zorgvuldig gewikkeld en direct op de houten paal gelijmd, waardoor het ongelofelijk moeilijk los te maken is. Zo niet onmogelijk…

Dit item heeft een zeer solide basis en er kunnen gripmatten onder de boom worden geplaatst mocht deze op een vinyl vloer geplaatst willen worden.

De Big Coony Scratcher is licht genoeg om gemakkelijk verplaatst te kunnen worden indien nodig en er kunnen vervangende palen besteld worden indien nodig in de toekomst.

Let op. Verwacht in augustus 2022.

Gelieve dit artikel niet te bestellen tenzij u bereid bent te wachten. Wij hebben geen controle over de externe verschepingscontainers en de hier vermelde verwachte termijnen zijn schattingen die ons door onze fabriek zijn verstrekt.

De producten zijn momenteel in het productieproces en de container is geboekt voor juli 2022.

Uitverkocht

Artikelnummer: BP-80-BCS-NB Categorieën: , , , , ,

Beschrijving

Beschrijving

Afmetingen:

Bodemplaat: 54 x 54 x 3,5 cm
Hoogte: 89 cm
Sisalpaal: diameter van 20 cm en van ABS kunststof (duurzaamste op de markt)
De sisalpaal heeft extra dik 8 mm sisal dat aan de paal is gelijmdHoe weet u dat u een Cat Tree NL product heeft?

-Alle sisalpalen van een krabpaal van Cat Tree NL zijn volledig bekleed met het sterkste sisal dat momenteel op de markt is. Wij gebruiken 6mm tot 8mm sisal!
-Katboom NL lijmt het sisal direct op de krabpaal zodat het niet los kan raken of los kan raken als een deel van het touw tekenen van slijtage vertoont.
-Alle krabonderdelen van onze Cat Tree NL krabpalen zijn gemaakt van het sterkste ABS plastic wat de krabpaal extreem stabiel, stevig en duurzaam maakt.
-Onze producten maken gebruik van de hoogste kwaliteit 600gsm pluche materiaal dat zeer sterk is en in de meeste gevallen niet zal scheuren of rafelen.

En nogmaals…

Alle onderdelen kunnen worden besteld bij onze leveranciers wanneer deze beschikbaar zijn, zodat u uw krabpaal kunt upgraden met nieuwe onderdelen wanneer dat nodig is en de krabpaal er zo goed als nieuw uit blijft zien!

Katten voelen zich erg op hun gemak met hun krabpaal, dus het vervangen van de boom kan soms stressvol zijn. De geur en het gevoel van de krabpaal zorgen ervoor dat uw kat zich thuis voelt, dus waarom zou u dat veranderen als het niet nodig is?

Dat is wat Cat Tree NL de beste maakt en waarom klanten van onze producten houden!

klantenbeoordeling