Snelle en gratis levering!

Devon Rex Krabpaal (Lichtgrijs / Crème)

139.00of 3 renteloze betalingen van 46.33 met SPLITIT

De Devon Rex Krabpaal heeft een indrukwekkende nieuwe make-over gekregen met de introductie van dit opwindende nieuwe model!

De schitterende lichtgrijze afwerking van pluche materiaal zorgt ervoor dat dit product zich onderscheidt van de rest en zal een fantastische toevoeging zijn aan uw woning.

Maar dat niet alleen, het praktische ontwerp zorgt ervoor dat uw kat voldoende mentaal en fysiek gestimuleerd wordt zodat hij blij en tevreden is… Deze kattenboom biedt de perfect balans tussen stijl en functionaliteit.

Eenvoudig gezegd, de Devon Rex Krabpaal (Lichtgrijs / Crème) heeft echt alles wat zelfs de meest kieskeurige kat maar kan wensen, allemaal verpakt in dit relatief compact ontwerp!

Ontspanning is altijd de hoogste prioriteit van vele katten. In deze behoeften is vakkundig voorzien doordat deze kattenboom privé slaapruimtes en open ruimtes heeft zodat uw kat niet het gevoel heeft dat hij iets mist van wat er in de woning gebeurt.

Met drie machine-wasbare afneembare kussens die zorgvuldig op de platformen zijn geplaatst, is er altijd ruimte voor uw poes om lekker een dutje te doen.

Het penthouse platform bevindt zich op een hoogte van 125 cm wat meer dan hoog genoeg is om ervoor te zorgen dat uw kat zich veilig en vertrouwd voelt net zoals in het wild. Ze kunnen hun omgeving in de gaten houden en heerlijk gelukkig zijn!

Deze krabpaal is gebouwd volgens de Europese normen om de tand des tijds te doorstaan.

Met de verschillende dikke, sterke en stevige sisal-krabpalen kan uw kat zijn klauwen goed onderhanden nemen en deze kunnen vervangen worden als ze na een paar jaar krabben een beetje versleten raken!

Uitverkocht

Beschrijving

Beschrijving

Bodemplaat: 70×50 en 3,5 cm dik.
Totale hoogte: 120 cm.
Gewicht: 30 kg
Sisal-palen: 15 cm diameter
Met een grote ligplaats bovenop 60x43x15cm (kussen van 5cm dik inbegrepen)

klantenbeoordeling